Blog


Vlog over ECUB door Rijksdienst voor Ondernemers

Het succes van het EnergieCollectief Utrecht (ECUB) valt steeds meer op. Niet alleen regionaal, maar ook landelijk. Zo volgt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland de stappen van het ECUB op de voet en hebben ze ECUB gevraagd om een handboek soldaat op te stellen waarin de aanpak voor collectieve verduurzaming van bedrijventerreinen wordt beschreven.

Leuk om te melden is verder dat er maandag 22 januari een vlog werd opgenomen door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) over ECUB. Ambassadeur Energie uitdagingen 2020, Margreet van Gastel bezocht samen met Bert Strijker, de manager van ECUB verschillende bedrijven die lid zijn van van het energiecollectief en die stappen hebben genomen op het gebied van duurzaamheid. Dit filmpje van 4 minuten ging tijdens de netwerkbijeenkomst ‘Partners in Energie-uitdagingen ‘ van het ministerie EZK op maandag 29 januari in première en ontving vele positieve reacties.

Het filmpje is te bekijken via: https://www.youtube.com/watch?v=caJMl2g8OUo&feature=youtu.be&app=desktop

 

.