Blog


EnergieCollectief Bedrijven houdt ALV op 1 februari

Er gebeurde in 2017 veel bij het EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven (ECUB). Het bedrijventerrein De Wetering – Haarrijn sloot zich aan, André Kuipers kwam langs, er werden afspraken gemaakt met handhaving èn er werden stappen gezet naar verdere opschaling van ECUB. Teveel eigenlijk om hier in korte bewoordingen te beschrijven. Als bestuur van ECUB zijn we apetrots op de ontwikkelingen die ons collectief doormaakte. ECUB groeide de afgelopen jaren uit tot een professionele organisatie die op het gebied van duurzaamheid veel kan betekenen voor haar leden.

Maar belangrijker is natuurlijk wat jij als ondernemer én lid van de coöperatie vindt van ECUB en de lijn die we als coöperatie van plan zijn te volgen. Wat doen we goed, en wat kan volgens jou beter? We horen het graag!

Daarom zouden we aanwezigheid op donderdag 1 februari tijdens onze tweede algemene ledenvergadering zeer op prijs stellen. Tijdens deze ledenvergadering zullen we onderwerpen bespreken die aan de basis van ECUB liggen. De coöperatie zijn we samen, en iedere mening telt! Als het goed is heb je een bericht met een aanmeldingslink ontvangen. Nog geen lid, maar wel geïnteresseerd? Stuur dan even een mailtje onder vermelding van uw naam en bedrijfsgegevens. U ontvangt dan zo snel mogelijk van ons de aanmeldingslink.

Tijdens de A.L.V. komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Professionalisering van de organisatie
  • Uitbreiding naar andere industrieterreinen in Utrecht en mogelijk Stichtse Vecht
  • Huidige financiële status van ECUB
  • Realisatiefase waterstoftankstation

Gastspreker Jos Boere
Met trots kondigen wij verder aan dat Jos Boere gastspreker zal zijn op deze bijeenkomst en zal vertellen over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van waterstof. Jos Boere is secretaris van de topsector Water en MT-lid en plaatsvervangend directeur van KWR, een gerenommeerd onderzoeksinstituut op het gebied van water en watercycli dat kennis ontwikkelt en ontsluit voor uiteenlopende typen (internationale) organisaties als drinkwaterbedrijven, waterschappen, overheden. Ook is hij directeur van het bedrijf Allied Waters BV en medeauteur van het boek Solar Power to the people ( http://profadvanwijk.com/solar-power-to-the-people/)

De bijeenkomst vindt plaats bij het bedrijf Telindus aan de Krommewetering 7 op De Wetering – Haarrijn.

Programma

Start:                    Inloop vanaf 15.30 uur, start vanaf 16.00 uur

Spreker                16.45 uur tot 17.15

Netwerkborrel: Met wat hapjes tot 18.30 uur

Locatie:                 Telindus, Krommewetering 7, 3543 AP Utrecht

We kijken er naar uit om je 1 februari aan de Krommewetering 7 te mogen ontvangen. Zien we je daar?