Blog


NieuweStroom en PM Energie partners van ECUB

Ook voor de collectieve inkoop van stroom deed ECUB onlangs een uitvraag. Op basis van deze uitvraag werd besloten om onze leden stroom en gas aan te bieden van PM Energie en NieuweStroom.

NieuweStroom
nieuwe Stroom is een jong bedrijf dat zich profileert met dynamische energieprijzen. De leverancier geeft iedere klant rechtstreeks toegang tot de handelsbeurs, waar grote bedrijven en energieleveranciers al jaren inkopen. De prijs die de klant betaalt is 1-op-1 gekoppeld aan de actuele prijs op de handelsbeurs en wordt maandelijks met het werkelijke verbruik afgerekend. Ideaal voor ondernemers die kunnen sturen met hun gebruik.

PM Energie
PM Energie is een partij die collectief inkoopt voor ondernemersverenigingen. Door onafhankelijk bij meerdere leveranciers te tenderen, kan PM Energie een laagsteprijsgarantie bieden. Daarbij hebben zij de tijd en expertise om van dag tot dag de energiemarkt te volgen. Door het grote volume, kennis van de markt en jarenlange ervaring weten ze zeer scherpe energieprijzen neer te zetten.

Ook fors besparen?
Beide partijen bieden gecertificeerde groene stroom aan. Benieuwd of u kunt besparen door over te stappen naar een van deze partijen? Neem dan contact met op ons via info@ecub.nl