Blog


ALV ECUB in het teken van aardgasvrije bedrijventerreinen

Naast het reguliere ALV-programma willen we onze ALV op 6 juni gebruiken om u mee te nemen in het thema ‘aardgasvrij’. Nederland moet in 2050 aardgasvrij zijn. Dit betekent dat we moeten overstappen op andere manieren van verwarmen en koken. Nu lijkt 2050 nog ver weg, maar de voorbereidingen zijn in volle gang. Dat moet ook wel, want er moet nog veel gebeuren. Wat dit inhoudt hoort u allemaal op donderdag 6 juni bij Strukton aan de Westkanaaldijk 2 in Utrecht.

Programma
De inloop van de ALV is van 15.30 tot 16.00 uur. Na een introductie van Strukton wordt de ALV gehouden tussen 16.00 – 16.50 uur. Hierna wordt kort ingegaan over de Informatieplicht Energiebesparing. Vervolgens zullen sprekers van zowel de gemeente Utrecht als het RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) toelichten hoe we in de toekomst naar aardgasvrij kunnen gaan.

Speciale gast van de bijeenkomst is professor Wilfried van Sark van de Universiteit van Utrecht die u alles zal vertellen over de ontwikkelingen en de rendementen van zonnepanelen. Na een korte pauze introduceren we graag onze partners op het gebied van scans en begeleiding, zonnepanelen, en energie. Meer weten? Klik hier voor het volledige programma. Uitnodigingen met een aanmeldingslink worden binnenkort via Eventbrite verstuurd.