Blog


Nieuwe partners laadpalen 

We zijn erg verheugd u te kunnen mededelen dat we drie uitstekende partners hebben geselecteerd voor het plaatsen van elektrische laadpalen bij bedrijven. Tijdens de selectieprocedure hebben we diverse criteria hebben meegewogen, waarna we gekozen hebben voor deze betrouwbare bedrijven, die een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding bieden.

Justplugin
“Justplugin is gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaloplossing. Wij doen dit altijd door een persoonlijke benadering. Naast laadstations biedt Justplugin ook laadpassen, zonnepanelen, Solar Parkings en Nederlandse groene energie. De klanten van Justplugin zijn leasemaatschappijen, autodealers, semipublieke instellingen en MKB-bedrijven.

logo Justplugin

We Drive Solar / ParknCharge
“Leden van ECUB krijgen met het aanbod van We Drive Solar & PARKnCHARGE toegang tot een 100% toekomstproof laadoplossing: laden op elke netaansluiting, zongestuurd laden & bidirectioneel laden. Samen met ECUB maken we van Utrecht de eerste bidirectionele stad ter wereld.”

logo WeDriveSolar logo ParknCharge

GreenFluX / Green-men
“GreenFluX biedt u de slimste laadoplossingen en laadpunten aan. GreenFluX verleent persoonlijke service en denkt met u mee voor de juiste laadoplossing.”

logo GreenFlux logo Green-men

Neem contact met ons op via info@ecub.nl als u overweegt laadpalen aan te schaffen.