Blog


Nieuwe partners ledverlichting

Met trots delen we u mee dat we drie uitstekende partners hebben gevonden voor het plaatsen van ledverlichting bij bedrijven.
Na een selectieprocedure waarbij we diverse criteria hebben meegewogen, hebben we gekozen voor onderstaande bedrijven. Deze bedrijven zijn betrouwbaar, bieden goede kwaliteit en een lage prijs.

Nordeon
Door te kiezen voor Nordeon, kiest u voor Duitse kwaliteit waarbij meer dan 50 jaar ervaring zorgt dat u een ‘state of the art’ verlichtingsinstallatie krijgt. Daarnaast is het lichtplan dat u van Nordeon ontvangt opgesteld conform de geldende NEN-normeringen en volgens de richtlijnen die de NSVV hanteert.

Nordeon logo

Sterk in Led
Sterk in Led is gespecialiseerd in industriële projectverlichting, met als voornaamste speerpunt veilig werken. Besparing wordt verhoogt door slim gebruik van sensoren, waardoor de terugverdientijd verkort wordt. Door onafhankelijke inkoop worden A-merk armaturen scherp ingekocht waardoor de prijs/kwaliteitverhouding én service ongeëvenaard zijn.

Sterk In Led PNG logo

A&A Lighting
A&A Lighting & Tools is een onderneming die zich bezig houdt met professionele ledverlichting van een nieuwe generatie. We onderscheiden ons met onze producten door aan te tonen dat ledverlichting net zo sfeervol kan zijn als de oudere generatie lampen.
A en A logo

Neem contact met ons op via info@ecub.nl als u overweegt ledverlichting aan te schaffen.