Blog


Coronamaatregelen & ECUB

We wensen alle ondernemers die hinder ondervinden of problemen hebben door de coronamaatregelen veel sterkte! Onze projecten, dienstverlening naar de leden en ons overige werk gaat door. Laat ons weten waarmee we u kunnen helpen. 

Informatie en steun voor ondernemers

Op de website van de Rijksoverheid is een pagina te vinden met Veelgestelde vragen over coronavirus voor werkgevers en ondernemers en Veelgestelde vragen over financiële maatregelen.
Het Ondernemersfonds Utrecht heeft ook een pagina met veelgestelde vragen over het coronavirus voor ondernemers.
De meeste gemeenten hebben speciale corona-informatie over steun voor ondernemers op hun website staan. We wijzen u graag op de volgende links:

Ondersteuning duurzame maatregelen

Ondanks of juist dankzij de crisis denken veel ondernemers na over de toekomst en over duurzame maatregelen. Wij denken graag met u mee. Laat ons weten waarmee we u van dienst kunnen zijn, waarmee we u kunnen ontzorgen op het gebied van duurzaamheid in deze periode. Mail of bel ons of nodig ons uit voor een online overleg.

Bereikbaarheid ECUB

In verband met de coronamaatregelen werken de medewerkers van het ECUB-projectbureau vanuit huis en organiseren we de komende tijd uiteraard geen bijeenkomsten. Onze projecten, de dienstverlening naar onze leden en ons overige werk gaat echter door, op een wat aangepaste manier. Wij zijn bereikbaar en zichtbaar via:

  • E-mail: info@ecub.nl
  • Telefoon
  • Whatsapp
  • Microsoft Teams (videobellen en chat)
  • Skype
  • Zoom
  • Facetime