Blog


Gratis mobiliteitsscan voor Utrechtse werkgevers

Door de Coronacrisis zijn veel mensen noodgedwongen vanuit huis gaan werken. Technisch lukte dat beter dan verwacht. Toch missen we het contact met de collega’s en voor sommige zaken is het toch echt beter om elkaar te zien. Nu de maatregelen langzaamaan versoepeld worden, willen we daarom weer meer naar kantoor.

Uitdagingen

Dit brengt voor werkgevers nieuwe uitdagingen met zich mee. Want hoe richt je het het bedrijfspand veilig in voor je medewerkers? Hoe voorkom je drukte bij deuren en liften? En hoe komen je mensen op de zaak, nu het OV beperkt gebruikt mag worden?

Kosteloze mobiliteitsscan

Goedopweg kan werkgevers hierin kosteloos adviseren. De organisatie zet zich in voor een goede bereikbaarheid en een gezonde leef- en werkomgeving in onze regio. Ze kunnen u helpen met slimme, duurzame en veilige vervoersoplossingen. In samenwerking met de provincie Utrecht, de gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat biedt Goedopweg ondernemers een uitgebreide kosteloze mobiliteitsscan aan.

Contact

Ruim 50 ondernemers maakten inmiddels gebruik van deze mobiliteitsscan. Bent u ook geïnteresseerd? Bekijk dan hier de demo van de mobiliteitsscan of maak meteen een afspraak via de website van Goedopweg.