Blog


SDE++ subsidie

Vanaf 24 november kunt u SDE++ aanvragen. Met deze subsidie kunt u de terugverdientijd van bijvoorbeeld zonnepanelen op uw eigen bedrijfspand verkorten, dus u heeft sneller rendement. ECUB helpt u graag. 

CO2-reductie

Heeft u plannen voor het produceren van duurzame energie of andere CO2-reducerende technieken? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de subsidie Stimulering Duurzame Energietransitie (SDE++). Deze subsidie is bedoeld voor bedrijven en (non-)profitinstellingen.
De SDE++ is een verbreding van de voormalige SDE+. Deze nieuwe regeling stimuleert naast duurzame energieproductie ook andere vormen van CO2-reductie.

Bereid u voor

Er is een budget van € 5 miljard beschikbaar. De SDE++ is open van dinsdag 24 november, 9.00 uur tot donderdag 17 december, 17.00 uur. Bereid u nu vast voor.
Meer informatie vindt u op de website van RVO.

ECUB ontzorgt

Ondernemers die zich oriënteren op de plaatsing van zonnepanelen of andere CO2-reducerende maatregelen, adviseren wij om nu al contact met ons op te nemen via info@ecub.nl. Wij ontzorgen u graag in het hele traject en zorgen ervoor dat uw aanvraag correct en tijdig gebeurt. Daarnaast kan ECUB u ook begeleiden bij het aanvragen van offertes tot en met de uiteindelijke realisatie.