Blog


Korte online Algemene Ledenvergadering 3 december

ECUB-leden zijn van harte welkom om op donderdagmiddag 3 december deel te nemen aan een korte online ALV. De ledenvergadering vindt plaats van 16:00 tot 16:15 via Microsoft Teams. Leden hebben een uitnodiging ontvangen via Eventbrite en e-mail.

Statutenwijziging

De korte algemene ledenvergadering is bedoeld om een statutenwijziging formeel te kunnen doorvoeren. De wijzigingen zijn naar alle ECUB-leden gestuurd en betreffen met name:

  1. De wijziging van de naam EnergieCollectief Lage Weide (ECLW) naar EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven (ECUB)
  2. In de formulering van het doel is toegevoegd “het verlagen van de CO2-footprint van de bedrijven op de bij ECUB aangesloten bedrijventerreinen”.

Tijdens de online ALV op 19 november was minder dan twee derde van de leden aanwezig, waardoor er niet gestemd kon worden over de statutenwijzigingen. Daarom is er nu binnen korte tijd een tweede ALV. Het maakt nu niet uit hoeveel leden aanwezig zijn, we kunnen sowieso stemmen. Voor het wijzigen van de statuten zou minimaal twee derde van de stemmen vóór moeten zijn.

Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u wel stemmen? Het is ook mogelijk om een ander lid te machtigen. Dit kan via mail naar info@ecub.nl of via het formuliertje dat we per mail naar alle leden hebben gestuurd.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de uitnodiging via Eventbrite of via een e-mail aan info@ecub.nl.

Inspiratiebijeenkomst logistiek

Meteen na afloop van de ALV is er om 16:15 een online inspiratiebijeenkomst over duurzame logistiek. Leden die de ALV bijwonen hoeven zich hiervoor niet apart aan te melden.