Blog


SDE++subsidie

Heeft u plannen om zonnepanelen op uw bedrijfspand te plaatsen of andere CO2-reducerende  technieken toe te passen? Vergeet dan niet om uiterlijk op 17 december SDE++ subsidie (subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie en klimaattransitie) aan te (laten) vragen.

De SDE++regeling is 24 november open gegaan en is met name interessant voor bedrijven met een dak vanaf 800 vierkante meter en een grootverbruikersaansluiting (minimaal 3×80 Ampère).

Ondersteuning vanuit ECUB

ECUB kan u ontzorgen bij het aanvragen van SDE++-subsidie en zo uw kansen op toekenning zo groot maken. Mail ons hiervoor op info@ecub.nl. Alleen complete aanvragen worden door RVO in behandeling genomen. Het voorbereiden van een aanvraag is maatwerk en moet zorgvuldig gebeuren. Wacht daarom niet te lang met contact opnemen.

Meer weten?

Op https://www.rvo.nl/sde vindt u alle informatie over de SDE++. Bekijk ook de brochure SDE++ en onderstaande video.