Blog


Ik fiets challenge Lage Weide

Werkt u op bedrijventerrein Lage Weide en fietst u wel eens in de provincie Utrecht? Doe dan gratis mee met de ‘Ik fiets’ challenge.

Duurzaam en gezond

Fietsen is duurzaam, gezond, goedkoop, makkelijk en voor korte afstanden vaak een snelle optie. De gratis app ‘Ik fiets’ registreert automatisch alle fietsritten, zodat u eenvoudig uw routes, kilometers en snelheid kunt zien. Bovendien spaart u punten voor leuke kortingen en acties.

Challenge

Parkmanagement Lage Weide en ‘Ik fiets’ bedachten de challenge ‘Ik fiets en tik ‘m aan’. Hiermee proberen we gezamenlijk 10.000 ritjes te fietsen tot en met eind juli 2021. Doet u mee? U kunt er bovendien een cadeaubon van Fietsenwinkel.nl op Lage Weide mee winnen.

  • Download de gratis app ‘Ik Fiets’
  • Ga naar instellingen, voorkeuren
  • Typ de actiecode LAGEWEIDE
  • Doe mee met de uitdaging ‘Ik fiets en tik ‘m aan’!
  • Alle ritten in de provincie Utrecht tellen mee.