Blog


Algemene Ledenvergadering met borrel dinsdagmiddag 7 september

Het bestuur heeft besloten de ALV van 13 juli uit te stellen naar 2 november. Leden van het EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven zijn van harte welkom op onze Algemene Ledenvergadering op dinsdagmiddag 2 november om 16.00 uur bij Stamhuis aan de Otto Hahnweg 20 in Utrecht (Lage Weide).

Het programma wordt in oktober nog aangepast en naar de leden gemaild. 

De vergaderstukken zijn per mail verstuurd naar de leden. Het concept jaarverslag van de activiteiten in 2020, kunt u ook downloaden. Heeft u de stukken niet ontvangen, of wilt u zich aanmelden voor de ALV, mail dan zo spoedig mogelijk naar info@ecub.nl.

Na de ALV zijn er interessante presentaties van onder andere:

  • Jelle de Jong, directeur van het Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid (IVN) en Elies Arps, projectleider IVN: over het belang van groene bedrijventerreinen voor biodiversiteit, klimaatadaptatie, gezond werkklimaat en over het Groeifondsproject
  • Eric Gerritsen, adviseur bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO): over wat RVO doet aan groene bedrijventerreinen en wat RVO wil leren van ondernemers

We sluiten af met een gezellige borrel tot een uur of 18.00.

Uiteraard houden we rekening met de coronamaatregelen, dus we vragen iedereen om anderhalve meter afstand te houden en om niet te komen bij corona(-achtige)klachten, na een positieve test of na contact met een coronapatiënt.

Graag horen we van al onze leden of ze wel of niet komen, en de namen van de personen die komen (in principe maximaal 2 per bedrijf). U kunt dit doorgeven via info@ecub.nl.