Blog


Quickscan zonnepanelen op bedrijfsdaken

Heeft u al zonnepanelen op uw bedrijfspand? Daarmee wekt u niet alleen duurzame energie op, maar bespaart u ook flink op uw energierekening. Meld u nu aan voor een quickscan met een bijbehorend adviesgesprek met een deskundige adviseur naar keuze.

Quickscan

Als u interesse heeft in zonnepanelen op uw bedrijfsdak, is stap 1: Laat een quickscan maken door een adviseur. U krijgt een overzicht én een online adviesgesprek van een half uur over de financiële voordelen van zonnepanelen voor uw bedrijfspand. Plan uw quickscan in met een partij naar keuze via www.utrecht.nl/zonopbedrijfsdak bij stap 1. U kunt ook contact met ons opnemen, dan helpen wij u hierbij.

Subsidie

De Stimuleringsregeling Duurzame Energie (SDE++) is een rijkssubsidie voor de stimulering van duurzame energieopwekking. Projecten die energie opwekken uit hernieuwbare bronnen, zoals geothermie, water, wind, biomassa en zon, kunnen subsidie aanvragen. Voor zonnepanelen geldt dat ze een piekvermogen van minstens 15 kiloWattpiek (kWp) moeten hebben en een grootverbruikersaansluiting. De SDE++ 2021 start op 5 oktober en sluit op 11 november 2021.

ECUB ontzorgt

ECUB-leden die zich oriënteren op de plaatsing van zonnepanelen adviseren wij om contact met ons op te nemen. Dit kan door te mailen naar info@ecub.nl of te bellen naar onze manager Bert Strijker (06-20735360). Wij ontzorgen u graag in het hele traject en zorgen ervoor dat uw aanvraag correct en tijdig gebeurt. Daarnaast kan ECUB u ook begeleiden bij het aanvragen van offertes tot en met de uiteindelijke realisatie.