Blog


Quickscan zonnepanelen op bedrijfsdaken

Zijn zonnepanelen op uw bedrijfspand mogelijk? Wat kosten ze en wat leveren ze op? Meld u nu aan voor een quickscan met een bijbehorend adviesgesprek met een deskundige adviseur naar keuze.

Quickscan

Met zonnepanelen wekt u niet alleen duurzame energie op, maar bespaart u ook flink op uw energierekening. Maar is uw dak wel geschikt en verdient u zonnepanelen wel terug? Als u interesse heeft in zonnepanelen op uw bedrijfsdak, is stap 1: Laat een quickscan maken door een adviseur. U krijgt een overzicht én een online adviesgesprek van een half uur over de financiële voordelen van zonnepanelen voor uw bedrijfspand. Plan uw quickscan in met een partij naar keuze via utrecht.nl/zonopbedrijfsdak bij stap 1.

Op zonnekracht vooruit!

Steeds meer Utrechtse bedrijven maken gebruik van zonnepanelen. Dat is niet gek: het toont duurzame ambitie en bespaart flink op de energierekening. Wilt u ook op zonnekracht vooruit? Dit is hét moment om een quickscan met online adviesgesprek aan te vragen. Zo komt u snel te weten wat zonnepanelen op uw dak kunnen opleveren en hoeveel subsidie mogelijk is. De SDE++ subsidie is open van 5 oktober tot en met 11 november 2021. Wees er dus op tijd bij en vraag de quickscan aan op utrecht.nl/zonopbedrijfsdak. De quickscan is bedoeld voor bedrijfsdaken met een oppervlakte van minimaal 100m2.

Brief gemeente Utrecht

Via de gemeentelijke subsidie ‘Energieloket verduurzaming vastgoed Utrecht’ kunt u maximaal 50% van de kosten voor de quickscan met online adviesgesprek  terugkrijgen. Ondernemers hebben daarover deze brief en deze flyer ontvangen.

Webinar

Wilt u eerst zien hoe zo’n quickscan eruit ziet, of er meer over weten? Meld u dan aan voor het webinar ‘Meer mogelijkheden voor zon op bedrijfsdaken’ op dinsdagmiddag 21 september.

ECUB ontzorgt

ECUB-leden die zich oriënteren op de plaatsing van zonnepanelen adviseren wij om contact met ons op te nemen. Dit kan door te mailen naar info@ecub.nl of te bellen naar onze manager Bert Strijker (06-20735360). Wij ontzorgen u graag in het hele traject en zorgen ervoor dat uw aanvraag correct en tijdig gebeurt. Daarnaast kan ECUB u ook begeleiden bij het aanvragen van offertes tot en met de uiteindelijke realisatie.