Blog


Save the date: webinar waterstofmobiliteit 16 september

Op donderdagmiddag 16 september van 15.30 tot 17.00 organiseren we een webinar over waterstofmobiliteit.

Op het gebied van waterstof werken de provincies Utrecht en Zuid-Holland, het EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven (ECUB) en Platform Groene Hart Werkt! nauw samen. In een reeks webinars over waterstof die zij gezamenlijk organiseren komt vooral de praktische kant van het rijden op waterstof aan de orde.

Deze eerste editie is gewijd aan mobiliteit voor het personenvervoer. Een aantal sprekers deelt ervaringen over onderwerpen als de aanschafprijs van een auto op waterstof, het rijden op waterstof, het tanken van waterstof, locaties om te tanken, etc. In latere edities komen andere gerelateerde onderwerpen aan bod.

In de tweede helft van augustus volgt meer informatie over het programma en de sprekers van ons webinar op 16 september.

Wilt u de uitnodiging via e-mail ontvangen? Geef dan uw gegevens door via info@waterstofutrecht.nl.