Blog


Webinar Meer mogelijkheden voor zon op bedrijfsdaken 4 oktober

Heeft u een bedrijfspand in/rond Utrecht en wilt u duurzame energie opwekken en geld verdienen? Dan zijn zonnepanelen natuurlijk een goed idee. Maar misschien is uw dak niet sterk genoeg. Of de financiering is een probleem. Of u vindt het gewoon teveel gedoe. Maar er is meer mogelijk dan u denkt. We zetten de mogelijkheden op een rij tijdens dit webinar ‘Meer mogelijkheden voor zon op bedrijfsdaken’, op maandag 4 oktober van 15.30 tot 17.00 uur.

Het webinar is verzet van dinsdag 21 september naar maandag 4 oktober. U bent van harte welkom. Verschillende ondernemers laten zien dat zonnepanelen of pv-folies tegenwoordig vrijwel altijd kunnen en wat de voordelen ervan zijn. Bovendien krijgt u informatie over de handige quickscan.

Programma

 • Opening door Dyana Loehr, ECUB, en Marion Overberg, gemeente Utrecht
 • Ervaringen zonnepanelen Stylepoint, door Jan Kroes
 • Interactie
 • Wat is een quickscan, wat staat erin en wat heb je eraan? En wanneer kun je¬† SDE++ subsidie krijgen? door Simon Vermeltfoort van ProfiNRG
 • Interactie
 • Ervaringen zonnepanelen Stamhuis, door Harald Kor
 • Interactie
 • Financiering zon op dak, door Joost Akkermans, Energiefonds
 • Interactie
 • Mogelijkheden voor zwakke daken, PV (gevel)folie, lichtgewicht zonnepanelen, e.d., door Max Middelman, HyET Solar
 • Interactie
 • Afsluiting

Zonnepact

Het EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven organiseert dit webinar in opdracht van de gemeente Utrecht in het kader van het Zonnepact. In het Zonnepact werken verschillende organisaties samen om het ondernemers zo makkelijk mogelijk te maken om te kiezen voor zonnepanelen.

Quickscan

Veel adviseurs bieden ondernemers een quickscan aan. De gemeente Utrecht geeft 50% korting hierop. Meer informatie en aanmelden voor een vrijblijvende quickscan: www.utrecht.nl/zonopbedrijfsdak.

Aanmelden

Dit webinar is met name bedoeld voor ondernemers op en rond bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht. Het vindt plaats via Teams. Meld u aan via de knop ‘Registreer’ op https://meerzonopbedrijfsdak.eventbrite.nl
Lukt aanmelden via Eventbrite niet? Stuur dan uw aanmelding naar info@ecub.nl.
Kort voor 4 oktober ontvangen de mensen die zich aangemeld hebben via e-mail de deelnamelink.