Blog


Behoeftepeiling bestelbusjes op waterstof

Er rijden inmiddels een paar honderd waterstofauto’s in Nederland en ook de vrachtwagens op waterstof worden al gemaakt. Daarnaast horen we van veel ondernemers dat er vraag is naar bestelbusjes op waterstof. Maar er is nog bijna geen aanbod in Nederland. Vanuit het ‘Convenant waterstof in mobiliteit provincie Utrecht‘ zijn wij daarom op pad gegaan om vraag en aanbod van bestelbusjes op waterstof bij elkaar te brengen.

Een van de middelen die we daarvoor inzetten is een behoeftepeiling. Heeft u ook interesse in bestelbusjes op waterstof? Vult u dan deze behoeftepeiling in? Het kost u ongeveer 10 minuten. Daarmee helpt u ons een eind op weg. Alvast hartelijk dank!

De resultaten van deze behoeftepeiling verwerken we geanonimiseerd.
Doel is uiteindelijk om een betaalbaar aanbod van bestelbusjes op waterstof in Nederland te realiseren.