Blog


Bijeenkomst ‘Hoe verduurzaam je je bedrijf’ in Stichtse Vecht

Op dinsdagmiddag 24 mei organiseren we samen met Ondernemersvereniging Stichtse Vecht OVSV en gemeente Stichtse Vecht een bijeenkomst voor leden van OVSV en ECUB in Stichtse Vecht.

Hoe verduurzaam je je bedrijf

Verduurzaming van je bedrijf doe je natuurlijk tegen klimaatverandering, maar ook om geld te besparen. De noodzaak voor verduurzaming is op dit moment voor iedereen nog duidelijker geworden met de inval van Rusland in Oekraïne, met de daaruit voortvloeiende stijging van de energieprijzen.

De bijeenkomst is bedoeld om je te informeren over de EnergiePlanner, de mogelijkheden voor zonnepanelen of andere verduurzaming en de daarbij behorende financieringsvormen en subsidies.

Alle ondernemers in de gemeente Stichtse Vecht die nadenken over verduurzaming zijn van harte welkom. Het maakt niet uit of je je alleen wilt oriënteren op de mogelijkheden of dat je al daadwerkelijk stappen wil zetten.

Wanneer en waar?

Datum: dinsdag 24 mei
Locatie: Autobedrijf Knoop, Kometenweg 7, Maarssen

Programma

 • 15:45 uur Ontvangst
 • 16:00 – 17:30 uur Inhoudelijk programma:
  Opening door Rijchart van Oord, voorzitter OVSV
  Bert Strijker, directeur ECUB
  Arjan Wisseborn, wethouder Stichtse Vecht
  De ervaringen van Hans Knoop
  EnergiePlanner, Robert Hendriks van EnergiePartners
  Financiering, Louwe Brink van Energiefonds Utrecht
  SDE++ subsidies, Robert Hendriks
  Aanbod ECUB voor ondernemers
  Vragen
 • 17:30 – 18:30 uur Netwerkborrel

Aanmelden

Aanmelden kan via het formulier op ovsv.nl/events/hoe-verduurzaam-je-je-bedrijf en kan in verband met de beschikbare ruimte en de catering tot en met vrijdag 20 mei.