Blog


Informatiebijeenkomst Van Zon tot Laden 8 september

Denkt u erover om zonnepanelen aan te schaffen of om over te gaan op elektrisch rijden? Dan is de informatiebijeenkomst ‘Van Zon tot Laden’ op donderdagmiddag 8 september 2022 voor u interessant. Gemeente Utrecht organiseert deze bijeenkomst samen met de aanjagers ‘Zon op bedrijfsdaken’ zoals het EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven.

Zonne-energie en elektrisch rijden

Steeds meer Utrechtse bedrijven gebruiken zonne-energie of stappen over op elektrisch rijden. Dat is niet gek: het is duurzaam en bespaart flink op de energierekening. Als u duurzame energie wilt opwekken, kunt u niet altijd meer terug leveren aan het elektriciteitsnet. Tijdens de bijeenkomst van de gemeente Utrecht leggen we uit waar dat van af hangt, hoe dit komt en welke oplossingen er zijn, bijvoorbeeld door elektrisch te gaan rijden, door een batterij aan te schaffen of misschien wel via een e-hub.

Kansen en uitdagingen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Over alle kansen en uitdagingen vertellen we graag meer op de informatiebijeenkomst ‘Van Zon tot Laden’ op 8 september van 14:00 tot 17:00 uur in de Werkspoorfabriek in Utrecht.
Tijdens de bijeenkomst staat een concreet interessant probleem van een ondernemer centraal. We gaan de diepte in om het probleem op te lossen in plenaire sessies en deelsessies. Ook het ECUB-project e-hub komt aan de orde.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst via www.utrecht.nl/zonopbedrijfsdak

Download ook de flyer van de gemeente Utrecht over zon op dak en netcongestie