De Wetering – Haarrijn

Leden

Ampco

Ampco Flashlight is specialist in licht-, geluid-, video- en riggingverhuur en -verkoop. Met een resultaatgerichte en praktische aanpak leveren we de hoogste kwaliteit binnen elk gesteld budget. Mede door onze 35 jaar ervaring bieden wij creativiteit en vakkennis binnen de zakelijke markt, events, broadcast, touring, theater, cultuur, onderwijs, popzalen en live/touring. Dit doen wij door topkwaliteit apparatuur in combinatie met onze specialisten voor u in te zetten. Zo laten wij de techniek optimaal voor u werken.

APAC

Koeling van datacenter, klimaatsystemen en serverruimte koeling. Wij helpen grote en professionele datacenters al meer dan 35 jaar met installatie, onderhoud en ondersteuning van koelsystemen op het allerhoogste niveau. Ook biedt APAC de optimale vloer voor uw ruimte. Met een verhoogde vloer (Raised floor) zorgt APAC voor de juiste luchtcirculatie onder uw IT-ruimte, serverruimte of datacenter. Wij passen het aan op uw wensen.

Autobedrijf Kooijman

Bedankt voor uw interesse in Kooijman Autogroep! Wij zijn sinds 1959 een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de autosector. Ons doel is om onze klanten te voorzien van kwalitatieve auto’s en uitstekende service. Wat begon als een klein autobedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevende autodealer met meerdere vestigingen in Nederland. Bij Kooijman Autogroep hechten we veel waarde aan klanttevredenheid en streven we ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden bij het kopen, leasen of onderhouden van uw auto. Onze ervaren monteurs staan klaar in onze moderne werkplaatsen om uw auto in topconditie te houden.

Rosco Catering & Party-service

Of het bij Rosco catering gaat om een particulier feest, een zakelijke netwerkborrel of een groot evenement: Rosco zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. We hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel, en doen wat we beloven. Daar kunt u van op aan. Altijd een advies op maat, altijd alles vers, en ja, altijd smakelijk. Dat is Rosco!

Shell de Wetering

Een tankstation waar u naast tanken uitgebreid terecht kunt voor broodjes & snacks en een full service wattstraat.

Telindus

Een platform dat de business versnelt, versterkt en laat groeien. Een veilige, innovatieve en betrouwbare motor die snel schakelt om te kunnen reageren op de continue druk vanuit de business en de markt. Telindus begrijpt de digitale transformatie en zet deze kennis om in platforms en services voor de meest uitdagende klanten. Platforms gebaseerd op gefundeerd advies en gebouwd en beheerd door gekwalificeerde experts.

Telindus werkt al ruim 30 jaar met de beste leveranciers en nieuwste technieken en investeert continu in innovaties. Met onze cybersecurity, cloud en networking oplossingen zorgt Telindus ervoor dat bedrijven excelleren en accelereren.

Kuijf Logistrics Utrecht

Van specifieke diensten als aanvulling op jouw logistieke proces tot het compleet uit handen nemen hiervan; Warehousing, BtB distributie & Dedicated transport.

Tribus

Iedereen heeft recht op veilig personenvervoer. En daarom ontwikkelen wij innovatieve mobiliteitsoplossingen. Wij bouwen merkonafhankelijk voertuigen om tot multifunctionele rolstoeltoegankelijke minibussen en ontwikkelen en verkopen de producten die wij toepassen. Hierbij staan veiligheid en gebruiksvriendelijkheid centraal en voldoen alle oplossingen  aan de Europese richtlijnen voor personenvervoer.

Warmtebouw

Warmtebouw adviseert, ontwerpt, realiseert en beheert klimaatinstallaties, sanitair installaties en sprinklerinstallaties. Dat is ons vak. We realiseren dit met betrokken medewerkers die het hart en de basis van ons familiebedrijf vormen. We vinden het belangrijk om duurzame samenwerkingen aan te gaan. Dat zit in de aard van ons bedrijf: dicht bij onze relaties, leveranciers, partners en medewerkers staan. Wij zijn u graag van dienst met ons inlevingsvermogen, specialisme en onze gedrevenheid om samen het allerbeste resultaat te bereiken.

Wasserij G vd Kleij & Zn.

Wasserij / Linnenverhuur G. van der Kleij & Zn. bv is een vooruitstrevende organisatie. Dit blijkt uit de eeuwige drang om te verbeteren. Wij willen het beste voor onze klanten, onze medewerkers en onze omgeving.

Ons MVO-beleid is opgebouwd aan de hand van de drie P’s: People, Planet en Profit.

Ben jij een ondernemer met duurzaamheidsambities?