Lage Weide

Leden

Aannemersbedrijf Oskam

Al meer dan 50 jaar is de Oskam Groep een full service dienstverlener met specialiteiten in de Sloop & Infra. Onze historie verplicht ons om duurzaamheid na te streven in al onze geledingen. Of het nu gaat om totaalsloop van gebouwen of het aanleggen en onderhouden van verhardingen. Onze mensen staan voor wat we doen!

Ascom

Ascom is een internationale aanbieder van ICT-oplossingen en mobiele workflowsystemen voor de gezondheidszorg en de zakelijke markt. De visie van Ascom is erop gericht om hiaten in de digitale informatievoorziening te dichten en optimale beslissingen mogelijk te maken – overal en altijd. 

Beuk Horeca

Beuk Horeca is totaalleverancier en houdt zich bezig met de levering en service van Horeca-apparatuur, Koeltechniek & Grootkeukentechniek. Tevens leveren zij Horecameubilair, luchtbehandeling & airconditioning systemen, grootkeukengereedschappen en kleinmaterialen voor horeca, instellingen en bedrijfsrestauratieve voorzieningen.

C van Heezik

Wij vinden het prettig dat u belangstelling toont in ons bedrijf, of eigenlijk in onze groep van bedrijven. Wij hebben 3 specialisaties, te weten: Twinlogistiek, Vrieslogistiek, papierlogistiek. Daarnaast beschikken wij over ruime verhuurfaciliteiten van kantoren (6.500m2) en bedrijfsruimten (68.000m2). Met al onze medewerkers staan wij graag tot uw dienst!

Chiorino Benelux

Ascom is een internationale aanbieder van ICT-oplossingen en mobiele workflowsystemen voor de gezondheidszorg en de zakelijke markt. De visie van Ascom is erop gericht om hiaten in de digitale informatievoorziening te dichten en optimale beslissingen mogelijk te maken – overal en altijd. 

City Hub Utrecht

Beuk Horeca is totaalleverancier en houdt zich bezig met de levering en service van Horeca-apparatuur, Koeltechniek & Grootkeukentechniek. Tevens leveren zij Horecameubilair, luchtbehandeling & airconditioning systemen, grootkeukengereedschappen en kleinmaterialen voor horeca, instellingen en bedrijfsrestauratieve voorzieningen.

Stamhuis

Stamhuis. In 1926 opgericht als Utrechts aannemersbedrijf. Nu een erkende retailbouwer met in totaal zes vestigingen in Nederland en België. Stamhuis is een initiatiefnemer op het gebied van duurzaamheid.

Eneco

De wortels van Eneco gaan terug tot de 19e eeuw. In die tijd werd er voor het eerst op ‘grote’ schaal gas en elektriciteit geproduceerd en werden er lokale energiebedrijven opgericht.

De Fabrique

De fabrieken van de twintigste eeuw zijn als de kathedralen van de vroege Middeleeuwen: een historische mijlpaal en een voorbeeld voor velen. De industriële revolutie bracht ons in rap tempo onvergetelijke vooruitgang. Die innovatiedrang en het bijbehorende industriële erfgoed inspireert ons tot de dag van vandaag om net zoveel impact te maken. We willen het leven van mensen verrijken en we geloven dat industrieel erfgoed dat mogelijk maakt. Industrieel erfgoed laat een onuitwisbare indruk achter; het maakt ervaringen memorabel.

Edg Educatieve Distributie

EDG Media in Utrecht biedt als fullservice mediabedrijf een unieke toegang tot het onderwijs, van de professionals werkzaam in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en het mbo tot aan leerlingen. We focussen ons op vier activiteiten: media & campagnes, educatieve communicatie, de webshop Educatheek.nl en het eigen Onderwijs Service Centrum. 

H&R Automatisering

H&R is een familiebedrijf dat is opgericht in 1991, het is sindsdien uitgegroeid tot een volwaardige managed service provider, met en door sterke partnerships en relaties. In de partnerships die wij opzetten gaan wij voor kwaliteit en de lange termijn. Zo zijn vele van onze relaties al jaren vaste klant bij ons. Dat is waar wij bij H&R al ruim 30 jaar voor staan. In tijden waar business steeds onpersoonlijker wordt, blijft H&R dichtbij de persoonlijke en directe benadering. Alleen zo kan men zijn partners echt begrijpen, kunnen er echte maat oplossingen gerealiseerd worden, en kan er service geleverd worden die net even verder gaat.

HSM 

Ons bedrijf houdt zich bezig met het opbouwen, onderhouden en repareren van diverse hydraulische installaties en systemen op vrachtwagens, trailers en schepen. Door onze eigen engineeringsafdeling en diverse productielocaties kunnen wij maatwerk oplossingen bieden aan de klant en met name op het gebied van transportsystemen. Zo heeft HSM een eigen productlijn opgezet voor open en gesloten laadbakken en laad-, los- en wisselsystemen.

ILW 

Parkmanagement Lage Weide en ILW zetten zich in voor een goed vestigingsklimaat op Lage Weide. Wij werken aan een schoon, heel en veilig Lage Weide, we zijn de spreekbuis van ondernemers richting politiek en ambtenaren en we organiseren events voor ondernemers.

Komori 

Komori is a print solutions provider that accommodates generational values in loyalty, honesty and dedication. We are dedicated to our clients and strive to perform beyond our clients’ expectations. Count on us as your partner and start fulfilling your print business ambitions today.

Krämer Bouwgroep BV

Krämer Groep begrijpt dat kwaliteit voor u essentieel is. Degelijk vakwerk van betrouwbare medewerkers. Vaste aanspreekpunten. Goed doordachte oplossingen. Slimme alternatieven, zonder concessies te doen op de veiligheid. En u wilt natuurlijk snel geholpen worden. Om dat mogelijk te maken, hebben wij gekozen voor een platte organisatiestructuur met korte lijnen. En we laten de moderne techniek voor ons werken. Dankzij geavanceerde planningssoftware, een track & trace systeem op alle onderhoudsbussen en een smartphone voor iedere vakman hebben we heel snel de juiste persoon op de juiste plek. En kunnen we u realtime inzicht geven in de voortgang. Dat is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze.

Marshoek

Adviseren, ontzorgen, verbinden en innoveren. Dat is waar we goed in zijn! Door onze jarenlange ervaring in de foodbranche weten wij als geen ander hoe we onze klanten het beste kunnen helpen. Daarom blijven veel ondernemers klant bij Marshoek..

Modern BV

Modern is een familiebedrijf in hart en nieren. Generatie na generatie is er keihard gewerkt aan innovatie als basis voor verdere groei. Waar we in de jare Wat we de komende jaren ook doen, onze dienstverlening blijft hoogstpersoonlijk. Zonder de menselijke maat geen succes!n ’30 klein begonnen, zijn we meer dan 85 jaar later een begrip in de regio Utrecht en geven we landelijke dekking bij diverse bergings-, transport en hijsklussen.

Muntstad Maarssen

Bij Muntstad Service Maarssen draait alles om service, service en nog meer service. U bent bij ons van harte welkom met al uw Volkswagen (Bedrijfswagen) en SEAT gerelateerde vragen. Of het nu gaat om een gedegen (onderhoud)advies, een vakkundige reparatie of allerhande service; wij kennen elke Volkswagen en SEAT als geen ander. Onderhoud, reparaties en schadeherstel vinden plaats volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Voor verkoop van nieuwe en jong gebruikte Volkswagen (Bedrijfswagen) of SEAT -modellen kunt u terecht bij onze showrooms in Utrecht en Zeist.

Platra

Platra is een logistiek dienstverlener met een specialisatie in plaatmaterialen. Het jonge team maakt gebruik van de modernste technieken voor het orderverzamelen. Platra heeft een eigen binnenlandse transportdienst

ProfiNRG

ProfiNRG is een leidende Nederlandse bouwer (EPC en O&M) van grootschalige zonne-energie installaties vanaf 500kWp. Met ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1.500 gerealiseerde installaties staan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn richting de toekomst uw veilige keuze als solide zonne-energie EPC.

Rosiervandenbosch Bedrijfswagens BV

ROSIERVANDENBOSCH is de MAN Dealer voor Utrecht, Schelluinen en heeft een ruime expertise op het gebied van MAN trucks en bedrijfswagen. Met drie volledig uitgeruste werkplaatsen, vakbekwame monteurs en een royaal onderdelenmagazijn kunnen wij de beste service bieden. Daarnaast denken wij met u mee door het inplannen van periodieke onderhoudswerkzaamheden en keuringen.

Scheidt & Bachmann Nederland BV

Scheidt & Bachmann opereert op de Nederlandse markt met twee dochterondernemingen van Scheidt & Bachmann GmbH. SYSTEMEN VOOR OPENBAAR VERVOER, SYSTEMEN VOOR TANKSTATIONS en parkeersystemen.

De Baderie & Smit Installatietechniek

Baderie Utrecht showroom & winkel in complete badkamers, toiletten, sanitair, tegels & meubels. Van praktisch advies door een echte badkamervakman, naar 3D-ontwerp en een complete oplevering tot in de kleinste details. Maak vrijblijvend een afspraak.

Strukton Rail Nederland

Dankzij decennialange kennis en ervaring behoren wij in Europa tot de top van de spoorbranche. Naast onze gedegen onderhoudsexpertise staan we aan de basis van baanbrekende technologische ontwikkelingen. Wij verbinden railinfra, rolling stock en elektrische systemen.

Stylepoint

UW SPECIALIST IN TAFEL- EN BUFFETPRESENTATIE Wij brengen de WOW factor naar de markt met slimme oplossingen. We creëren sterke en multifunctionele producten en leggen de focus op een ‘dining experience’. Op zoek naar onderscheidende en vernieuwende producten? U vindt het bij Stylepoint!

UW bedrijven

Wij verbinden en ondersteunen mensen die passend werk zoeken en werkgevers die mensen kansen willen bieden.

Van Den Heerik

Van den Heerik b.v. is een internationaal opererend transportbedrijf sinds de jaren dertig van de vorige eeuw. Ons bedrijf is nu actief in transport, distributie, opslag en verhuur van opslagruimte.

Veerkracht

Door de combinatie van asbestsanering, sloop en grond-, weg- en rioleringswerkzaamheden levert Veerkracht een waardevolle bijdrage in de ambitieuze bouwplannen in Nederland. Renovaties, nieuwbouw van huizen, kantoren, panden, we hebben ruime ervaring.

Vinyard

Vineyard food & drinks is een multifunctioneel restaurant, doordeweeks geopend voor ontbijt, lunch en borrel. De menukaart wordt elk seizoen aangepast en er wordt gewerkt met lokale ingrediënten. Vanuit het restaurant kijk je zo de keuken in, waar alles live bereid wordt.

Ben jij een ondernemer met duurzaamheidsambities?