Stichtse Vecht

Leden

Aannemersbedrijf B. van HEES en Zonen

Als aannemer in de waterbouw realiseren wij infrastructurele (totaal)oplossingen voor nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie in én om het water. Dit doen we voor provincies, gemeenten, waterschappen en private bedrijven. We lichten zes waterbouwkundige objecten uit, maar uiteraard kunt u voor alle objecten in én om het water bij ons terecht!

Autobedrijf Knoop

Autobedrijf Knoop is al ruim 30 jaar dé Mazda-dealer voor de regio Utrecht. De broers Arie en Hans met hun zonen Jermy en Joery staan samen met hun teams dagelijks voor u klaar. In onze showroom in Maarssen treft u een ruime voorraad nieuwe en tweedehands Mazda’s. Bij ons kunt u terecht voor alles omtrent uw Mazda, zoals aanschaf, onderhoud, schade, verzekering, financiering en nog veel meer.

Betonfabriek Nigtevecht

Betonfabriek Nigtevecht is ruim 60 jaar een zelfstandig producent van betonproducten voor de grond-,  weg-, water-, rail- en agrobouw en centraal in Nederland gevestigd te Nigtevecht/Gemeente Stichtse Vecht, tussen Utrecht en Amsterdam. Wij produceren een breed pakket – KOMO gecertificeerde – betonproducten met of zonder  buigwapening/betonijzer middels het ‘direct-ontkist-systeem’ (aardvochtig beton / dry-cast), geproduceerd met een aantal moderne productielijnen met als specifiek voordeel grotere aantallen per productiedag en dus snelle doorloop-/levertijden en een daarbij passende prijsstelling.

Blok Plastic

Blok Plastic is in 1937 opgericht door Dhr. Blok: gebaseerd op ambachtelijk vakmanschap. In de op een volgende jaren groeide het bedrijf uit tot een echte plastic verwerkende fabriek. Maar de kernpunten: vakwerk, kwaliteit en service zijn behouden gebleven. Waar voorheen veel van de productie handwerk was, is Blok Plastic inmiddels uitgebreid met een veelzijdig machinepark.

Bouwbedrijf van Schaik

We zijn een bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige en onderscheidende projecten realiseert. Dit door middel van goede voorbereiding in langdurige samenwerking met opdrachtgever, personeel, adviseurs, leveranciers en onderaannemers. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Hadek beton

Sinds 1967 is Hadek met vertrouwd vakmanschap dé specialist op het gebied van prefab wapening, wapeningsstaal, funderingsherstel, utiliteits- en woningbouw, weg- en waterbouw, kelderbouw en compleet betonwerk.

Qumey Metaal

Qumey is een familiebedrijf. We combineren een rijke historie en traditie met de kennis en de technische mogelijkheden van nu. Meer dan 60 jaar vertrouwde ervaring in staal, RVS en aluminium.

Schulp vruchtensappen

Als pachtboer begint Albertus Schulp in 1861 op één hectare grond in Breukelen langs de rivier de Vecht. Vijf generaties Schulp groeien op als fruittelers, op diezelfde grond en langs diezelfde rivier. In 1995 besluit Albert Schulp om zich naast het fruittelen ook toe te leggen op het maken van sap. Een goede keuze, want sinds dat jaar maakt Schulp het pure en natuurtroebele sap dat je van ons kent.

Umbrio

Davinsi Labs en UMBRiO bundelen de krachten met als nieuw gezamenlijk credo ‘the art of data-driven decisions’. Zowel Davinsi Labs als UMBRiO hebben jarenlange ervaring in cybersecurity en Intelligence-oplossingen en bundelen nu hun kennis en expertise onder de naam Davinsi Labs.Op die manier kunnen we verder schalen, innoveren en groeien tot één van dé toonaangevende spelers op het vlak van Digital Service Intelligence in de Benelux.

Van Dijk uitvaartzorg

Met drie generaties Van Dijk is Uitvaartverzorging Van Dijk inmiddels een begrip in en rond de Vechtstreek. Ooit begonnen als nevenactiviteit, maar inmiddels een professioneel bedrijf met drie uitvaartcentra en een team van deskundige medewerkers.

Ben jij een ondernemer met duurzaamheidsambities?